Adatvédelem

A www.mediaservice.hu internetes oldal (továbbiakban: mediaservice.hu) üzemeltetője a tudomására jutott adatokat mindenkor az adatvédelemmel és a személyes adatok kezelésével kapcsolatos hatályos jogszabályok előírásai alapján a legnagyobb körültekintéssel kezeli.

Az adatok forrása az üzemeltető számára a felhasználók által átadott személyes adatok, valamint nyilvános adatok. A személyes adatok részben a mediaservice.hu-n történő nyilvánosságra hozatal, részben azonosítás és elérhetőség biztosítása céljából kerülnek átadásra.

Az üzemeltető személyes adatot mindenkor az érintett önkéntesen tett írásbeli hozzájárulása alapján kezel, csak és kizárólag fent meghatározott cél érdekében, annak eléréséhez szükséges mértékben.

Az üzemeltető személyes adatokat az érintett írásbeli engedélye nélkül (törvényi előírást kivéve) harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem ad át.

Az üzemeltető számára kiemelt fontosságú cél a rendelkezésére bocsátott személyes adatok védelme, melyek biztonságos tárolása érdekében minden tőle elvárhatót megtesz.

Az érintettek igénye esetén az oldal üzemeltetője további tájékoztatást ad az általa kezelt adataik felhasználásával kapcsolatban, kérésükre korrigálja vagy törli azokat.

Visszamediaservice.hu | 2005 | minden jog fenntartva
televíziós szakmai adatbázis
nyilatkozat | design: f#works